About Us

What we do and how we do it.

WHO WE ARE

We have been doing this for over forty years. We are trusted by customers and clients from all across the globe.

Leslie van de Kreeke

Nice to meet you!

Als klein meisje wist ik al vroeg dat reizen in mijn bloed zat. Vliegtuigen kijken op Schiphol vond ik prachtig, zoveel verschillende mensen met elk een ander reisdoel.

Na de middelbare school was de keus snel gemaakt de reisbranche moest het worden! Na 17 jaar stenen reisbureau met ervaring van reisadviseuse tot winkelmanager is het tijd voor meer persoonlijk contact. Ik kon niet meer de service verlenen waar ik voor sta.

Our customers know we are the best at what we do.

Van stedentrips tot cruises, kamperen of luxe, Europa, Azië, vliegtickets of losse hotels alles is mogelijk zelfs vooraf een excursie boeken!

Uw reis is mijn plezier. Ik denk met u mee stel met liefde uw ideale vakantie samen. Voel je welkom bij Leslie’s Reiscreaties persoonlijk en service gericht advies.

OUR TEAM

We have a dedicated staff who always puts customer satisfaction first. They go above and beyond in all situations.

Over ReisCreaties

Aangenaam, wij zijn ReisCreaties! Onze reisadviseurs (allemaal echte lokale ondernemers) kiezen er bewust voor om zich bij ReisCreaties aan te sluiten. Zo nemen wij een hoop zaken voor hen uit handen en kunnen zij doen waar ze goed in zijn: namelijk het geven van deskundig, betrouwbaar en objectief advies voor jouw ideale reis. En jij profiteert daarbij ook van de ANVR en SGR garanties!

Zelfstandig reisadviseurs helpen zowel individuen als (zakelijke) groepen met allerlei soorten reizen. Van weekendjes weg tot wereldreizen en alles daartussenin. Als jij jouw reis boekt bij een reisadviseur van ReisCreaties, profiteer je van de zekerheid van een gerenommeerd reisbedrijf. De reisadviseurs beschikken stuk voor stuk over een grote dosis kennis, ervaring en enthousiasme om jou het beste advies te kunnen geven. Dit gebeurt allemaal op een tijdstip en locatie waar en wanneer het jou uitkomt. ’s Avonds bij je thuis, op kantoor of bij de reisadviseurs op kantoor. Wel zo fijn in de drukke tijden waarin we nu leven. Bovendien ben je altijd verzekerd van een eerlijk advies tezamen met de beste prijs. Reisadviseurs hebben namelijk toegang tot het aanbod van heel veel reisaanbieders, waardoor jij gegarandeerd een geweldige vakantie gaat bleven. En er zit altijd wel een reisadviseur bij jou in de buurt!

ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Travel Group: een allround reisbedrijf dat sinds 90 jaar actief is. Pelikaan Travel Group regelt al decennialang reizen voor allerlei soorten gezelschappen. Van persoonlijk advies in de fysieke reisbureaus, tot het organiseren van groepsreizen, online zonvakanties en ga zo maar door. Ook ReisCreaties maakt sinds 2013 deel uit van Pelikaan Travel Group. Zo kunnen zelfstandig ondernemers profiteren van alle expertise en zekerheden van een gedegen organisatie.